Industri Warta

Jerman pelanggan menyang riko xiangfu CNC facmenyangry kanggo pengawasan lan pitunjuk

2019-09-10

  

Produk Shenzhen Xiangfu Precision Co, Ltd digunakake kanthi digunakake ing komunikasi, instrumen presisi, peralatan medis, sepur kacepetan dhuwur, bagian cadhangan otomatis, penerbangan, peralatan omah lan industri ect rumah tangga, Perusahaan Kita duwe departemen Mold Injection, Departemen Mold Rotational


Departemen Vacuum Formulir, Departemen CNC, Departemen casting Die, Departemen Forging, Department Stamping, 3D Printing Department. Nyedhiyakake cetakan lan produk miturut kabutuhan pelanggan. Fokus ing kualitas produk, Rega lan layanan. Diwenehi dadi supplier paling apik ing saindenging jagad