Industri Warta

Industri Warta - Shenzhen Xiangfu Precision Industri Co, Ltd
  • Futawagingg Mati yaiku a umume tembung kanggo cetakan digunakake kanggo volume kanggomingg saka logam ing panas utawa kadhemen negara.

    2019-09-26

  • orgingg Pencet Mesing ngrujuk menyang mechanical peralatan digunakake kanggo kanggomingg lan pisah ing kanggogingg processingg.

    2019-09-26

  • Forgingg Mesing ngrujuk menyang a mesing iku panggunaan a kenteng memenyangde menyang nggawe a logam materi ing a plastik negara ingmenyang a workpiece gadhahg a mesthig wujud lan ukuran lan menyang owah-owahan sawijining fisik properti.

    2019-09-26

  • Precision dipasang Bagéan dudu mung nyimpen liyane mentahan bahan, nanging uga nyimpen liyane mesin wektu.

    2019-09-26

  • Umum Industri Forging Bagéan ngrujuk menyang ing sipil industri kayata minangka mesin menyangol Pabrikan, tetanèn mesinry, tetanèn menyangol manufaktur lan prewangan industri.

    2019-09-26

  • Futawaging Bagéan yaiku wutawakpieces utawa blangko dijupuk dening futawaging defutawamation saka a logam ra ono isine.

    2019-09-26

 12345...6