Ponsel Telpon Aksesoris Bagéan
  • Air ProPonsel Telpon Aksesoris Bagéan
  • Air ProPonsel Telpon Aksesoris Bagéan
  • Air ProPonsel Telpon Aksesoris Bagéan
  • Air ProPonsel Telpon Aksesoris Bagéan

Ponsel Telpon Aksesoris Bagéan

Akung nderek yaiku babagan mobile telpon aksesoris bagean gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos mobile telpon aksesoris bagean.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Xiangfu CNC machining tliti ponsel tliti


1.Keywords: Mesin CNC, bagian CNC, aksesoris ponsel, produk mesin presisi.
2.Tipe: CNC bagean machining.
3. Bahan Bahan: SS / AL16061 / Logam etc.
4.Aplikasyon: Ponsel.
5.Surface perawatan: Minangka panjaluk pelanggan.
6.Certifikasi: ISO9001-2008, IATF16949
7. Format Dhaptar: format STEP utawa IGS gambar 3D
8.Packing: Paket ekspor utawa pangaturan ekspor standar.
9.Delivery Wektu: Ing 15-60 dina sawise mbayar.
10.Port: Shenzhen
11. Kapasitas serep: 10000pieces / saben cangkem ing saham
12.Sarta Wektu: Rampungake tawaran sajrone 1 dina sawise entuk gambar sing jelas.

Profil Perusahaan


Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka perusahaan pabrik presisi kanthi wilayah pabrik pabrik 10,000-30,000 kothak persegi, nggabungake pangembangan, desain, produksi lan dodolan. Kita duwe departemen fabrikasi logam lembar, departemen bisnis cetakan plastik, divisi pemesinan CNC, mati casting lan ngapura departemen bisnis, divisi perawatan permukaan lan departemen bisnis pemasangan liyane. Produk kita digunakake ing komunikasi, instrumen presisi, peralatan medis, sepur kecepatan kanthi kacepetan, alat ganti otomatis, penerbangan, peralatan omah lan industri ect rumah tangga.Produksi kustomisasi yaiku karakteristik.Kami Fokus ing kualitas produk, rega lan layanan lan kita uga setya dadi supplier paling apik ing saindenging jagad.


Katalog Mold Plastik:Seri jamur Pladtic: Produk injeksi injeksi / Produk Blow / Produk Produk Rotasi vakum Rotational

Katalog cetak Hardware:Seri Mold Hardware: Daging Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri Mesin CNC: Bagian Kesehatan Meter tliti / Part Spare Otomatis / Bagéan Lengung Aero / Elektronik Digital Products / Telcommunications / High Rail Way Parts ect

Katalog Printing 3D:Seri Percetakan 3D: Printing 3D / Material 3D Plastik Meatal


Layanan Kita


1.Pilih
a) Nyedhiyakake desain gambar 3D / 2D kanggo pelanggan tanpa gambar
b) ngowahi desain nganti gawe marem pelanggan banjur ngasilake (cetakan rampung udakara 30 dina)

c) Wektu desain 3 ~ 5 dina


2.Produksi QC
a) mriksa desain (nggambar, cetakan, bagean, barang)
b) kinerja bahan (kekerasan, deteksi cacat lsp)

c) uji coba produk (ukuran, toleransi, kekuwatan, conto lsp)


3.Sampeyan
a) conto kasedhiya kanggo kabeh produk

b) kabeh conto gratis nanging seri OEM / ODM


FAQ


Q: Apa kapasitas sampeyan?
A: MOQ yaiku 10000pcs saben cangkem ing saham.
P: Apa sampeyan mikir babagan R&D?
A: Kita ndhukung R&D pelanggan. Gawe file utawa nambah desain yen sampeyan butuh.
P: Apa pangiriman kabeh padha?
A: Bagéan stamping standar yaiku 3 ~ 7 dina sawise mbayar. Yen produk OEM utawa ODM, kita bakal konfirmasi wektu pangiriman karo sampeyan.
T: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A: Syarat pembayaran fleksibel kanggo kita sesuai karo kahanan tartamtu. Umume, kita maringi pitunjuk 30% TT, imbangan kudu dibayar sadurunge kirim.
P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?

A: YES. Kita duwe pengalaman luwih saka 15years OEM.


Panas Tags: Ponsel Telpon Aksesoris Bagean, Chinga, Pemasok, Pabrik, Produsen, Digawe ing Chinga, Selaras, Murah, Rega, Kutipan, Tuku, Dhuwur Kualitas, Awet, Dhuwur Rega, Ing Simpenan, Gratis Tuladha

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码