• Hardware Mold

    Pabrikan cetak Hardware, jamur logam Shenzhen Xiangfu, nyedhiyakake stamping lan cetakan cetak, awet, dodolan langsung pabrik, regane murah lan regane murah, taun pengalaman, berkualitas tinggi.

    Ana 4 kategori Mold Hardware, Moulding Hardware Steel, Stamping Hardware, Precision Die Casting, Precision Forging,

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier cetak profesional profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, kualitas dhuwur lan rega murah, model lengkap, digawe khusus, dodolan langsung pabrik!


    > Komen Bagéan Hardware Mold> Medis Bagéan Hardware Mold> Mobil Bagéan Hardware Mold
    Maca liyane
  • Plastik Mold

    Plastik Mold minangka alat ing industri pangolahan plastik sing dicocogake karo mesin ngecor plastik kanggo menehi produk plastik konfigurasi lengkap lan dimensi sing tepat. Amarga macem-macem metode plastik lan metode, struktur mesin mesin plastik lan produk plastik rumit, saengga jinis lan struktur cetakan plastik uga maneka warna.

    Ana 4 kategori Mold Plastik, Aksesoris cetakan otomotif, bagean Médis Kesehatan, Aksesoris Mould Digital, Mould Appliance Home, Mould Appliance Home

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier cetakan plastik profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, kualitas dhuwur lan rega murah, model lengkap, digawe khusus, dodolan langsung pabrik!


    > Medis Tes Mesin Mold Bagéan> Medis Mesin Mold Bagéan> Penggemar Mesin Mold Bagéan
    Maca liyane
  • Rotasi Cithakan

    Mundingan Rotasional uga ditepungi minangka rotomir, muter, puteran muter, puteran rotary, rotary form, dll. Cara metokake yaiku luwih dhisik nambah plastik metered (cair utawa bubuk) ing cetakan, lan sawise cetakan ditutup, jupukna Rotasi ing sadawane rong sumbu puteran kanthi vertikal, nalika dadi panas, bahan plastik ing cetakan terus dilapisi seragam lan dilebur lan disepelekake ing kabeh permukaan rongga kanthi tumindak gravitasi lan panas, lan dibentuk dadi padha karo rongga . Banjur, digawe adhem lan digawe, lan diremokake kanggo entuk produk sing dikarepake.

    Proses Wangun Rotasi Sajrone proses ngecor kabeh, plastik meh bebas saka pasukan njaba kajaba gravitasi.

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier Rotat ional Molding profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, rega dhuwur lan rega murah, model lengkap, disesuaikan, didol langsung pabrik!



    > LED Kopi Tabel> Kursi Mejo> LED Sofa
    Maca liyane
  • CNC Precision Mesin

    Ketepatan mesin mesin CNC tliti ditambah saka 10μm nganti 5mm, lan pusat mesin presisi wis apik wiwit 3 nganti 5μm nganti 1 nganti 1.5μm, lan akurasi pemesinan ultra-tliti wis wiwit ngetik skala nanometer (0.01μm ). Kanggo nggayuh mesin kanthi dhuwur lan tliti kanthi tliti, Mesin Precision CNC kanthi cepet ngembangake komponen fungsional kayata spindles listrik lan motor linier, lan lapangan aplikasi wis ditambahi maneh.

    Mesin Precision CNC produk kita dipérang dadi 6 kategori, yaiku Aero Space Aero, Parts Railway High-Speed, Parts otomotif, TeleCommunication Parts, Digital Accessories, Precision Medical Parts.

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier Mesin CNC Precision profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, kualitas dhuwur lan rega murah, model lengkap, disesuaikan, digawe langsung pabrik!


    > Ponsel Telpon Aksesoris Bagéan> Medis Kursi roda Aksesoris> Medis Peralatan Aksesoris
    Maca liyane

Babagan awake dhewe

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka perusahaan manufaktur presisi sing nggabungake pangembangan, desain, produksi lan dodolan. Kita duwe departemen fabrikasi lembaran logam, departemen bisnis cetakan plastik, divisi pemesinan CNC, pameran mati lan departemen bisnis, divisi perawatan permukaan lan departemen bisnis perhimpunan liyane.

Produk digunakake kanthi akeh ing komunikasi, instrumen presisi, peralatan medis, sepur kanthi kacepetan, mobil, penerbangan lan industri liyane. Miturut kabutuhan pelanggan nyedhiyakake kontes, plastik, produksi, polishing, injeksi bahan bakar, korosi, plating lan patemon, lan layanan mandeg liyane. Kita duwe departemen digawe tangan sing cepet, akurat, sing bisa menehi pangembangan lan desain sawetara produk konsep lan layanan manufaktur liyane All-round kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.
Video
Maca liyane
KENE PILIH
  • Kualitas Profesional

    Taun pengalaman industri bisa dipercaya

  • Riset lan pangembangan

    Perusahaan duwe tim pangembangan produk sing berpengalaman.

  • Bisnis akeh

    Spesialisasi Pabrik Industri Precision

  • Dodolan sawise profesional

    Menangani masalah karo kabeh jinis masalah sawise sampeyan

Kabar paling anyar