Komen Bagéan Hardware Mold
  • Air ProKomen Bagéan Hardware Mold
  • Air ProKomen Bagéan Hardware Mold
  • Air ProKomen Bagéan Hardware Mold
  • Air ProKomen Bagéan Hardware Mold
  • Air ProKomen Bagéan Hardware Mold
  • Air ProKomen Bagéan Hardware Mold

Komen Bagéan Hardware Mold

Akung nderek yaiku babagan com bagean hardware cetakan gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos com bagean hardware cetakan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Xiangfu Hardware Mold comsumer part hardware cet


1. Bahan Bahan: Baja
2.Sureface perawatan: Minangka panjaluk pelanggan
3.3D nggambar: format STEP utawa IGS
4.Runner: Runner Panas / Kadhemen
5.Delivery Wektu: 15-60 dina

1. R&D: Kita ndhukung R&D pelanggan. Gawe file utawa nambah desain yen sampeyan butuh.
2. Kutipan Nggawe: Kutipan cetak bakal rampung ing 1 dina miturut informasi sing kita entuk.
3. Rundingan: Kualitas, rega, materi, wektu, barang mbayar lan sapiturute.
4. Desain cetakan: 3-5 dina kanggo desain gambar 3D / 2D desain.
5. Mold: Miturut panjaluk para pelanggan kanggo nggawe cetakan sadurunge nggawe cetakan. Kita ngirim desain cetak kanggo persetujuan pelanggan dhisik. Cetakan biasane bakal rampung sajrone 40-50 dina.
6. Tes Meksiko: Yen cetakan wis rampung, kita nyoba cetak kanggo mriksa kabutuhan konsumen. Lan kita bakal ngirim conto kanggo referensi konsumen.
7.Sampleshoot: Yen conto pertama sing metu ora wareg karo pelanggan. Kita ngowahi cetakan lan nganti kepuasan para pelanggan.
8. Pangiriman: Barang pengiriman kanthi segara utawa udhara, miturut syarat pelanggan.


Katalog Mold Plastik:Seri jamur Pladtic: Produk injeksi injeksi / Produk Blow / Produk Produk Rotasi vakum Rotational

Katalog cetak Hardware:Seri Mold Hardware: Daging Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri Mesin CNC: Bagian Kesehatan Meter tliti / Part Spare Otomatis / Bagéan Lengung Aero / Elektronik Digital Products / Telcommunications / High Rail Way Parts ect

Katalog Printing 3D:Seri Percetakan 3D: Printing 3D / Material 3D Plastik Meatal


Layanan Kita


1. Bahan Mold Q / C
a) mriksa baja baja (kekerasan, deteksi cacat)
b) mriksa bagean ganti

2. Proses nggawe acuan Q / C
a) mriksa desain (desain bagean, desain cetakan, lukisan enginering cetakan)
b) mriksa ukuran cetak (miturut gambar)

c) uji coba cetak (mriksa jamur, digunakake, sampel)


FAQ


1.Singapa perusahaan sampeyan?
Kita nemokake ing Tai zhou, Zhejiang, China daratan.50 menit saka Bandar Udara Luqiao.15 menit saka Stasiun Kereta Api Taizhou.Kami tampil kanthi wilujeng kanggo ngunjungi perusahaan lan kita bakal milih menyang perusahaan.

2. Kepiye babagan kontrol kualitas sampeyan?
Kita duwe tim profesional kanggo ngontrol kualitas cetakan, amarga kita ngerti manawa kontrol kualitas minangka prioritas pertama sing mbukak bisnis.

3. Apa jinis proses sing digunakake ing permukaan cetakan?
1) polish Mirror
2) Tekstur
3) Krom Plating perawatan ing inti lan rongga
4) Nitride & perawatan panas vakum

4. Kepiye conto persetujuan?
1) U bisa entuk tes cetak langsung
2) kita bakal ngirim conto & cetakan video mlaku menyang u.

Panas Tags: Komen Bagéan Hardware Mould, Chinga, Pemasok, Pabrik, Produsen, Digawe ing Chinga, Selaras, Murah, Rega, Kutipan, Tuku, Dhuwur Kualitas, Awet, Dhuwur Rega, Ing Simpenan, Gratis Tuladha

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码