Vakum Mbentuk

Formin vakum asring diarani blister plastik. Iku teknologi pangolahan plastik. Prinsip utama yaiku dadi panas lan lemes lambaran plastik rata. Werna kosong-adsorbed ing permukaan cetakan lan digawe adhem. Iki digunakake kanthi akeh ing kemasan plastik, lampu lan pariwara. , hiasan lan industri liyane.

Produk, Vacuum Formin, dipérang dadi limang kategori: tray Hydroponic, Box Roof Box, Produk pembentuk vakum Custom, Series Costom, Auto Spare Auto.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier vakum Formin profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, kualitas dhuwur lan rega murah, model lengkap, disesuaikan, digawe langsung pabrik!



View as  
 
Selaras Vakum Mbentuk ing Chinga Xiangfu pabrik - pabrik lan supplier Sugeng rawuh menyang kita pabrik tuku dhuwur kwalitase lan asor rega Vakum Mbentuk. Kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo kutipan lan gratis conto.