Rotasi Cithakan

Mundingan Rotasional uga ditepungi minangka rotomir, muter, puteran muter, puteran rotary, rotary form, dll. Cara metokake yaiku luwih dhisik nambah plastik metered (cair utawa bubuk) ing cetakan, lan sawise cetakan ditutup, jupukna Rotasi ing sadawane rong sumbu puteran kanthi vertikal, nalika dadi panas, bahan plastik ing cetakan terus dilapisi seragam lan dilebur lan disepelekake ing kabeh permukaan rongga kanthi tumindak gravitasi lan panas, lan dibentuk dadi padha karo rongga . Banjur, digawe adhem lan digawe, lan diremokake kanggo entuk produk sing dikarepake.

Proses Wangun Rotasi Sajrone proses ngecor kabeh, plastik meh bebas saka pasukan njaba kajaba gravitasi.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier Rotat ional Molding profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, rega dhuwur lan rega murah, model lengkap, disesuaikan, didol langsung pabrik!



View as  
 
 1 
Selaras Rotasi Cithakan ing Chinga Xiangfu pabrik - pabrik lan supplier Sugeng rawuh menyang kita pabrik tuku dhuwur kwalitase lan asor rega Rotasi Cithakan. Kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo kutipan lan gratis conto.