Medis Tes Mesin Mold Bagéan
  • Air ProMedis Tes Mesin Mold Bagéan
  • Air ProMedis Tes Mesin Mold Bagéan
  • Air ProMedis Tes Mesin Mold Bagéan
  • Air ProMedis Tes Mesin Mold Bagéan
  • Air ProMedis Tes Mesin Mold Bagéan

Medis Tes Mesin Mold Bagéan

Yen sampeyan pengin menyang ngerti Medis Tes mesin cetakan bagean liyane gandhengane produk, sampeyan saget kontak kita langsung. Kita saget nyedhiyakake sampeyan karo liyane Medis Tes mesin cetakan bagean gandhengane informasi informasi dikirim menyang sampeyanr e-mail.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Xiangfu plastik acuan Mesin Kesehatan Medis Xiangfu


1. Bahan Bahan: PP / PC / PV / PS ECT
2.Sureface perawatan: Minangka panjaluk pelanggan
3.3D nggambar: format STEP utawa IGS
4.Kata Tembung: plastik plastik
5.Delivery Wektu: 15-60 dina

1. R&D: Kita ndhukung R&D pelanggan. Gawe file utawa nambah desain yen sampeyan butuh.
2. Kutipan Nggawe: Kutipan cetak bakal rampung ing 1 dina miturut informasi sing kita entuk.
3. Rundingan: Kualitas, rega, materi, wektu, barang mbayar lan sapiturute.
4. Desain cetakan: 3-5 dina kanggo desain gambar 3D / 2D desain.
5. Mold: Miturut panjaluk para pelanggan kanggo nggawe cetakan sadurunge nggawe cetakan. Kita ngirim desain cetak kanggo persetujuan pelanggan dhisik. Cetakan biasane bakal rampung sajrone 40-50 dina.
6. Tes Meksiko: Yen cetakan wis rampung, kita nyoba cetak kanggo mriksa kabutuhan konsumen. Lan kita bakal ngirim conto kanggo referensi konsumen.
7.Sampleshoot: Yen conto pertama sing metu ora wareg karo pelanggan. Kita ngowahi cetakan lan nganti kepuasan para pelanggan.
8. Pangiriman: Barang pengiriman kanthi segara utawa udhara, miturut syarat pelanggan.


Katalog Mold Plastik:Seri jamur Pladtic: Produk injeksi injeksi / Produk Blow / Produk Produk Rotasi vakum Rotational

Katalog cetak Hardware:Seri Mold Hardware: Daging Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri Mesin CNC: Bagian Kesehatan Meter tliti / Part Spare Otomatis / Bagéan Lengung Aero / Elektronik Digital Products / Telcommunications / High Rail Way Parts ect

Katalog Printing 3D:Seri Percetakan 3D: Printing 3D / Material 3D Plastik Meatal


Layanan Kita


1. Bahan Mold Q / C
a) mriksa baja baja (kekerasan, deteksi cacat)
b) mriksa bagean ganti
2. Proses nggawe acuan Q / C
a) mriksa desain (desain bagean, desain cetakan, lukisan enginering cetakan)
b) mriksa ukuran cetak (miturut gambar)

c) uji coba cetak (mriksa jamur, digunakake, sampel)


FAQ


P: Apa aku bisa njupuk conto?
A: Ya, conto sampel kasedhiya kanggo mriksa kualitas lan tes pasar, lan bakal ngetrapake barang mbayar. Yen conto sing gampang, kita ora bakal ngisi biaya; Yen conto OEM / ODM, kita bakal ngisi biaya sampel.
P: Apa MOQ?
A: MOQ minangka 10000pcs nalika duwe persediaan.
Q: Apa kiriman?
A: Bagéan stamping standar yaiku 3 ~ 7 dina sawise mbayar. Yen OEM utawa nggawe jamur, kita bakal konfirmasi wektu pangiriman karo sampeyan.
T: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A: Syarat pembayaran fleksibel kanggo kita sesuai karo kahanan tartamtu. Umume menehi saran 30% deposit TT, imbangan kudu dibayar sadurunge kirim
P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
A: YES. Kita duwe pengalaman luwih saka 15years OEM.

Panas Tags: Medis Tes Mesing Mold Bagean, Chinga, Pemasok, Pabrik, Produsen, Digawe ing Chinga, Selaras, Murah, Rega, Kutipan, Tuku, Dhuwur Kualitas, Awet, Dhuwur Rega, Ing Simpenan, Gratis Tuladha

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码