Hardware Stamping

Hardware Stamping minangka proses sing nggunakake pukulan lan cetakan kanggo ngilangi utawa ngrusak stainless steel, wesi, aluminium, tembaga lan bahan liya kanggo entuk wujud lan ukuran tartamtu.



Hardware Stamping kadhangkala disebut minangka pembentuk lembaran, nanging kanthi sithik. Istilah "lembaran pembentuk" nuduhake panggunaan bahan lembar, tabung kanthi tembok lancip, profil tipis, utawa kaya bahan baku. Cara mbentuk plastik sing dirujuk sacara kolektif minangka pambentuk lambaran, lan ing wektu iki, ewah-ewahan arah arah piring kandel umume ora dianggep.


Ing ngisor iki yaiku babagan Hardware Stamping sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan Hardware Stamping.

View as  
 
Selaras Hardware Stamping ing Chinga Xiangfu pabrik - pabrik lan supplier Sugeng rawuh menyang kita pabrik tuku dhuwur kwalitase lan asor rega Hardware Stamping. Kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo kutipan lan gratis conto.