CNC Precision Mesin

Ketepatan mesin mesin CNC tliti ditambah saka 10μm nganti 5mm, lan pusat mesin presisi wis apik wiwit 3 nganti 5μm nganti 1 nganti 1.5μm, lan akurasi pemesinan ultra-tliti wis wiwit ngetik skala nanometer (0.01μm ). Kanggo nggayuh mesin kanthi dhuwur lan tliti kanthi tliti, Mesin Precision CNC kanthi cepet ngembangake komponen fungsional kayata spindles listrik lan motor linier, lan lapangan aplikasi wis ditambahi maneh.

Mesin Precision CNC produk kita dipérang dadi 6 kategori, yaiku Aero Space Aero, Parts Railway High-Speed, Parts otomotif, TeleCommunication Parts, Digital Accessories, Precision Medical Parts.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier Mesin CNC Precision profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, kualitas dhuwur lan rega murah, model lengkap, disesuaikan, digawe langsung pabrik!


View as  
 
Selaras CNC Precision Mesin ing Chinga Xiangfu pabrik - pabrik lan supplier Sugeng rawuh menyang kita pabrik tuku dhuwur kwalitase lan asor rega CNC Precision Mesin. Kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo kutipan lan gratis conto.