Kluput Cithakan

Blow Molding yaiku metode pangolahan plastik ngembang sing cepet. Proses cetakan jotosan wiwit ngasilake bokor polietilena kapadhetan rendah nalika Perang Donya II. Ing pungkasan taun 1950-an, kanthi metokake polietilena kanthi kapadhetan dhuwur lan pangembangan mesin cetakan jotosan, teknologi ngecor jotosan digunakake akeh. Plastik sing cocog kanggo ngecor jotosan kalebu poliethelin, polyvinyl klorida, polipropilena, poliester, lan sapiturute, lan kontaner gumpalan sing dienggo digunakake minangka wadhah kemasan industri. Miturut cara nggawe parison, cetakan cetakan bisa dipérang dadi cetakan suntikan ekstrusi lan cetakan cetakan suntikan, lan sing anyar dikembangake duwe cetakan lapisan multi-lapisan lan cetakan cetakan.

Produk Blow Molding dipérang dadi 4 kategori, yaiku Mold Blow Blow Mould, Mold Blow Mold, Storage Blow Mold, Drink botol blow blow, welcome kanggo tuku.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd minangka supplier Blow Molding profesional ing China, kabeh jinis produksi lan dodolan, macem-macem spesifikasi, kualitas dhuwur lan rega murah, model lengkap, digawe khusus, dodolan langsung pabrik!



View as  
 
Selaras Kluput Cithakan ing Chinga Xiangfu pabrik - pabrik lan supplier Sugeng rawuh menyang kita pabrik tuku dhuwur kwalitase lan asor rega Kluput Cithakan. Kita bakal nyedhiyakake sampeyan karo kutipan lan gratis conto.